Parchet multistrat colectii – Gaia

Colectia transpune prin fiecare model frumusetea esentei lemnoase pure. Ca o plimbare prin padure, Gaia ofera o viziune moderna a esteticii lemnului prin nuante confortabile. Colectia invita la relaxare, oferind caldura si armonie. Descopera parchet triplustratificat colectii de poveste.

Messier

Colectia confera interioarelor o personalitate absolut incantatoare, prin jocuri unice de nuante aproape suprarealiste. Graţie modelelor compuse din texturi si culori curajoase, alegerea colectiei Messier confera locuintei frumusetea fascinanta si incantatoare de inspiratie cosmica.

Antico

Colectia simbolizeaza natura pura. Modelele colectiei confera propriului camin un ambient armonios. De o naturalete confortabila, pardoselile colectiei Antico sunt concepute special pentru locuintele cu caracter.

Raw

Colectia surprinde frumusetea lemnului pur, nealterat, de o putere marcanta. Create la nivel de arta, modelele colectiei Raw reusesc sa aduca frumusete si emotie oricarei locuinte, oferind o gama cromatica deosebita, cu aspect rustic.

Mozaic

Colectia creeaza o scena aproape teatrala, individualizand orice incapere prin unicitatea fiecarui model. Radiind noblete si pretiozitate, Mozaic intruchipeaza rafinamentul pur, prin jocuri de forme, imbinari, culori si texturi spectaculoase.

Il Noce

Colectia surprinde emotiile pure, atmosfera calduroasa si confortabila redata de pardoselile inchise la culoare specifice lemnului de nuc. Alegand Il Noce, orice incapere va capata un aspect desavarsit, nobil.

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook pentru a vedea cum integram colectiile de parchet premium Vicla in locuinte si in spatii comerciale.