fbpx
COLECȚIILE VICLA

Parchet din lemn natural pentru o casă primitoare

Parchetul a fost întotdeauna decorul interior care a definit o casă cu bun gust. La Vicla, îmbinăm tradiția zecilor de ani de experiență cu o abordare modernă în ceea ce privește fabricarea de parchet din lemn stratificat.

Ne străduim ca produsele pe care le oferim să fie de calitate superioară, de bun gust și prietenoase cu mediul înconjurător. Suntem foarte stricți în ceea ce privește atât calitatea lemnului, cât și a celorlalte materiale cu care lucrăm, pentru ca produsele noastre să aibă garanția lucrului bine făcut. 

Avantajele folosirii parchetului din lemn

Pardoselile din lemn îmbunătățesc casa atât din punct de vedere vizual, cât și funcțional. Iată câteva avantaje ale folosirii acestuia:

  • Nu colectează alergeni, ceea ce înseamnă că aerul din casă va fi mult mai curat și sănătos
  • Oferă casei un aspect elegant și rafinat
  • Este ușor de întreținut
  • Crește valoarea unei case
  • Disponibil în diverse modele
  • Datorită lacului de calitate, poate fi ușor de refinisat

În plus, parchetul natural poate fi aranjat nu doar în designul clasic, la unghi de 90 de grade, ci și în alte forme și pe alte dimensiuni, în funcție de ideea beneficiarului și de aspectul general al locuinței sau al camerei. 

Poți cumpăra parchet din lemn ieftin

Dacă îți dorești un parchet din materiale naturale cu aspect plăcut, nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a-l cumpăra și instala. Pe vicla.ro găsești parchet din lemn la ofertă. Prețurile noastre sunt potrivite pentru majoritatea bugetelor și reflectă calitatea materialelor și a serviciilor oferite. Astfel, poţi să îți îmbunătățești viața cu o dușumea de calitate.

Dacă vrei să ne cunoști mai bine, te așteptăm la sediul din Agnita, Strada Avram Iancu 134. Aici vei găsi un showroom cu toate produsele oferite, precum și cu idei pentru casa ta. Te așteptăm să descoperi frumusețea lemnului.

MOȘTENIRE ȘI RAFINAMENT

Descoperă catalogul Vicla Parquet 2020

Descoperă colecțiile Vicla Parquet