fbpx

Parhet lemn masiv Vicla

Întruchipează peste 80 de ani de prețuire a esenței lemnului. De la
clasele de selecție, până la prelucrarea structurii lemnului și finisaje, parchet lemn masiv
Vicla transpune perfecțiunea naturii în pardoseli cu caracter.

Diferitele dimensiuni ale parchetului Vicla și modul deosebit în care acesta poate fi îmbinat, vă oferă posiblitatea de a conferi unicitate și caracter spațiului pe care îl amenajati.

Oricare dintre produsele colecțiilor Vicla
Parquet pot fi comandate la aceste dimensiuni

Clasa de selecție

Vă oferim posibilitatea de a vă alege parchetul preferat cu detaliile caracteristice
fiecărei clase de selecție. Acestea definesc calitatea lemnului din care
este realizat produsul finit – parchet lemn masiv ce onorează orice încăpere.

Prime

În această clasă de selecție nu se regăsesc noduri. Fisurile în lemn nu sunt permise. Deviația fibrei este acceptată, fără limite. Sunt permise ușoare variații de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului într-o cantitate mică. Clasă de selecție executată doar la cerere.

Select

Nodurile sănătoase și aderente sunt acceptate în cantitate mică, cu diametrul <8mm. Nodurile putrezite sunt permise într-o cantitate mică, cu diametrul <2mm. Fisurile în lemn nu sunt permise. Deviația fibrei este acceptată, fără limite. Sunt permise ușoare variații de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului într-o cantitate mică.

Standard

Nodurile sănătoase și aderente sunt acceptate în cantitate mică, cu diametrul <25mm. Nodurile putrezite sunt chituite și permise într-o cantitate mică, cu diametrul <10mm. Fisurile în lemn sunt chituite și permise în cantitate mică, cu diametrul <20mm. Deviația fibrei este acceptată, fără limite. Sunt permise ușoare variații de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului într-o cantitate mică.

Natura

Nodurile sănătoase și aderente sunt acceptate fără limite de cantitate și diametru. Nodurile putrezite sunt chituite și permise într-o cantitate mică, cu diametrul <30mm. Fisurile în lemn sunt chituite și permise în cantitate mică, cu diametrul <50mm. Deviația fibrei este acceptată, fără limite. Sunt permise variații de culoare fără limite. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului.

Country

Nodurile sănătoase și aderente sunt acceptate fără limite de cantitate și diametru. Nodurile putrezite sunt chituite și permise într-o cantitate mică, cu diametrul <50mm. Fisurile în lemn sunt chituite și permise. Deviația fibrei și variațiile de culoare sunt permise fără limite. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului.

Prelucrare structură lemn

Rafinamentul în arta lemnului stă în prelucrarea sa. Prin cele patru texturi
deosebite, obținute din prelucrarea atentă a structurii esențelor lemnoase, vă
oferim o experiență inedită de calitate premium.

PERIAT

Oferă încântare oricărui spațiu datorită aspectului natural, creat prin evidențierea fibrelor lemnului prin procesul de structurare.

3D

Descrie pardoselile din lemn cu aspect rustic, ce conferă unicitate spațiului amenajat. Lamelele folosite sunt de 5,5 mm.

ZIMȚAT

Redefinește pardoselile din lemn, datorită aspectului autentic redat prin procesul de debitare a lemnului.

LIS/CALIBRAT

Conferă interioarelor un aspect clasic cu o personalitate absolut încântătoare, datorită texturii desăvârșite.

Finisaje

ULEI U.V.

Finisajul cu ulei, uscat cu ajutorul razelor UV ale echipamentelor de ultimă tehnologie din fabrica noastră, conferă pardoselii un aspect desăvârșit, păstrând naturalețea lemnului.

ACRILIC

Finisajul creat subliniază frumusețea materialului prelucrat, aducând prin procesul de lăcuire o notă de evidențiere a fibrei naturale a lemnului. Un avantaj îl constituie întreținerea ușoară datorită finisajului.

PE BAZĂ DE APĂ

Lăcuirea be bază de apă ca finisaj al suprafeței lemnului, păstrează frumusețea naturală a acestuia reducând emisiile de compuși volatili dăunători.

Sistem pentru încălzirea în pardoseală

Vă recomandăm parchet lemn masiv Vicla, ca produs ideal în montarea încălzirilor în pardoseală, datorită valorii rezistenței termice, stabilității dimensionale a parchetului, rezistenței la umiditate și îmbinării clasice.

TRANSFER TERMIC

Folosim lemn care, datorită proprietăților sale și a prelucrărilor tehnologice, este ideal pentru încălzirea în pardoseală. Un parchet lemn masiv economic.

LAMELA 4MM

Grosimea stratului de uzură reprezintă viața pentru un parchet lemn masiv de calitate. Rezistentă la cinci-șase șlefuiri, aceasta asigură viața îndelungată a parchetului.

REZISTENȚĂ LA APĂ

Față de parchetul triplu stratificat rășinos, parchetul multistrat deține o rezistență mult mai mare la umiditate.

ÎMBINARE CLASICĂ

Este ideală pentru un montaj prin lipire. Datorită dimensiunii, îmbinarea T&G permite montajul de tip flotant.

FORMALDEHIDĂ REDUSĂ

Folosim materiale cu cel mai scăzut nivel de formaldehidă, cu emisii E0-E1.

MOȘTENIRE ȘI RAFINAMENT

Descoperă catalogul Vicla Parquet 2020

Parchet lemn masiv de calitate superioară

Descoperă acum un parchet lemn masiv care ii va cuceri chiar si pe cei mai preteniosi

parchet lemn masiv

Descoperă ultimele proiecte finalizate pe pagina de facebook Vicla Romania.