Parchet Lemn Masiv

Parchet din lemn natural pentru o casa primitoare

Parchetul a fost întotdeauna decorul interior care a definit o casă cu bun gust. La Vicla, îmbinăm tradiția zecilor de ani de experiență cu o abordare modernă în ceea ce privește fabricarea de parchet din lemn stratificat.

Ne străduim ca produsele pe care le oferim să fie de calitate superioară, de bun gust și prietenoase cu mediul înconjurător. Suntem foarte stricți în ceea ce privește atât calitatea lemnului, cât și a celorlalte materiale cu care lucrăm, pentru ca produsele noastre să aibă garanția lucrului bine făcut. 

parchet lemn masiv
parchet lemn masiv

Diferitele dimensiuni ale parchetului Vicla si modul deosebit in care acesta poate fi imbinat, va ofera posiblitatea de a conferi unicitate si caracter spatiului pe care il amenajati.

Oricare dintre produsele colectiilor Vicla
Parquet pot fi comandate la aceste dimensiuni

Avantajele folosirii unui parchet lemn masiv

Pardoselile din lemn îmbunătățesc casa atât din punct de vedere vizual, cât și funcțional. Iată câteva avantaje ale folosirii acestuia:

  • Nu colectează alergeni, ceea ce înseamnă că aerul din casă va fi mult mai curat și sănătos
  • Oferă casei un aspect elegant și rafinat
  • Este ușor de întreținut
  • Crește valoarea unei case
  • Disponibil în diverse modele
  • Datorită lacului de calitate, poate fi ușor de refinisat

În plus, parchetul natural poate fi aranjat nu doar în designul clasic, la unghi de 90 de grade, ci și în alte forme și pe alte dimensiuni, în funcție de ideea beneficiarului și de aspectul general al locuinței sau al camerei. 

Prime

In aceasta clasa de selectie nu se regasesc noduri. Fisurile in lemn nu sunt permise. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise usoare variatii de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului intr-o cantitate mica. Clasa de selectie executata doar la cerere.

Select

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate in cantitate mica, cu diametrul <8mm. Nodurile putrezite sunt permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <2mm. Fisurile in lemn nu sunt permise. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise usoare variatii de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului intr-o cantitate mica.

Standard

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate in cantitate mica, cu diametrul <25mm. Nodurile putrezite sunt chituite si permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <10mm. Fisurile in lemn sunt chituite si permise in cantitate mica, cu diametrul <20mm. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise usoare variatii de culoare. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului intr-o cantitate mica.

Natura

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate fara limite de cantitate si diametru. Nodurile putrezite sunt chituite si permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <30mm. Fisurile in lemn sunt chituite si permise in cantitate mica, cu diametrul <50mm. Deviatia fibrei este acceptata, fara limite. Sunt permise variatii de culoare fara limite. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului.

Country

Nodurile sanatoase si aderente sunt acceptate fara limite de cantitate si diametru. Nodurile putrezite sunt chituite si permise intr-o cantitate mica, cu diametrul <50mm. Fisurile in lemn sunt chituite si permise. Deviatia fibrei si variatiile de culoare sunt permise fara limite. Sunt acceptate oglinzi ale lemnului.

Poți cumpăra parchet din lemn produs dupa standarde 100% italienesti

Dacă îți dorești un parchet din materiale naturale cu aspect plăcut, nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a-l cumpăra și instala. Pe vicla.ro găsești parchet din lemn la ofertă extraordinara direct de la producator. Prețurile noastre sunt potrivite pentru majoritatea bugetelor și reflectă calitatea materialelor și a tehnologiei folosite pentru a realiza parchet de lemn stratificat de cea mai inalta calitate. Astfel, poţi să îți îmbunătățești viața cu o dușumea de calitate.

Dacă vrei să ne cunoști mai bine, te așteptăm la sediul din Agnita, Strada Avram Iancu 134. Aici vei găsi un showroom cu toate produsele oferite, precum și cu idei pentru casa ta. Te așteptăm să descoperi frumusețea lemnului.

PERIAT

Ofera incantare oricarui spatiu datorita aspectului natural, creat prin evidentierea fibrelor lemnului prin procesul de structurare.

ZIMTAT

Redefineste pardoselile din lemn, datorita aspectului autentic redat prin procesul de debitare a lemnului.

3D

Descrie pardoselile din lemn cu aspect rustic, ce confera unicitate spatiului amenajat. Lamelele folosite sunt de 5,5 mm.

LIS/CALIBRAT

Confera interioarelor un aspect clasic cu o personalitate absolut incantatoare, datorita texturii desavarsite.

Finisaje

Sistem pentru incalzirea in pardoseala

Va recomandam parchet lemn masiv Vicla, ca produs ideal in montarea incalzirilor in pardoseala, datorita valorii rezistentei termice, stabilitatii dimensionale a parchetului, rezistentei la umiditate si imbinarii clasice.

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020