parchet dublu stratificat
parchet dublu stratificat

Oferim o variata oferta de parchet dublu stratificat

Pentru a face cat mai simpla cautarea parchetului ideal pentru locuinta, am grupat produsele pe colectii, fiecare cu variatiile sale de culoare, textura si finisaj. Suntem Vicla, fabrica de parchet dublu stratificat din Sibiu. Daca vrei sa cunosti produsele noastre de aproape, ne gasesti in Agnita, pe Strada Avram Iancu nr. 134. Te asteptam sa cunosti lemnul in cele mai minunate aspecte ale sale. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale legate de produsele noastre.

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook.

Parchet dublu stratificat – Forta naturii in casa ta

COLECTIILE VICLA

Designul unei case este influentat de materialele, texturile si culorile folosite. Companie fondata in 1938, Vicla isi propune sa ofere fiecarei case aspectul perfect prin parchet din lemn natural oferit in nuanta si textura potrivita.

Material de calitate superioara, parchetul dublu stratificat la pret fara concurenta este unul dintre varfurile de gama ale produselor Vicla. Oferta noastra este variata, astfel incat sa se potriveasca oricarei idei de design. 

Ce inseamna parchet dublu stratificat

Colectia Raw de la Vicla a fost realizata pentru a imbina duritatea materialului cu aspectul natural, finisat in stil rustic. Parchetul este realizat din stejar zimtat, finisat cu material acrilic. Culorile colectiei sunt grupate in cinci categorii:

  • Cloud
  • Blaze
  • Spark
  • Steam
  • Smoke

Parchetul din lemn natural in strat dublu este un material destinat acoperirii podelelor. Ofera avantaje atat de ordin estetic, cat si de ordin financiar: vine intr-o gama variata de culori si texturi si este foarte rezistent la accidente si la uzura.

Intretinerea acestui parchet dublu stratificat ieftin este foarte usoara, datorita finisajului realizat din material acrilic. Acest finisaj rezista la cinci-sase slefuiri, drept pentru care durata sa de viata este indelungata. Poate fi folosit inclusiv in proiecte de incalzire prin pardoseala, fiind foarte rezistent la umiditate si ideal datorita calitatilor excelente in ceea ce priveste transferul termic. 

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020