fbpx
COLECȚIILE VICLA

Parchet dublu stratificat – Forța naturii în casa ta

Designul unei case este influențat de materialele, texturile și culorile folosite. Companie fondată în 1938, Vicla își propune să ofere fiecărei case aspectul perfect prin parchet din lemn natural oferit în nuanța și textura potrivită.

Material de calitate superioară, parchetul dublu stratificat la preț fără concurență este unul dintre vârfurile de gamă ale produselor Vicla. Oferta noastră este variată, astfel încât să se potrivească oricărei idei de design. 

Ce înseamnă parchet dublu stratificat

Colecția Raw de la Vicla a fost realizată pentru a îmbina duritatea materialului cu aspectul natural, finisat în stil rustic. Parchetul este realizat din stejar zimțat, finisat cu material acrilic. Culorile colecției sunt grupate în cinci categorii:

  • Cloud
  • Blaze
  • Spark
  • Steam
  • Smoke

Parchetul din lemn natural în strat dublu este un material destinat acoperirii podelelor. Oferă avantaje atât de ordin estetic, cât și de ordin financiar: vine într-o gamă variată de culori și texturi și este foarte rezistent la accidente și la uzură.

Întreținerea acestui parchet dublu stratificat ieftin este foarte ușoară, datorită finisajului realizat din material acrilic. Acest finisaj rezistă la cinci-șase șlefuiri, drept pentru care durata sa de viață este îndelungată. Poate fi folosit inclusiv în proiecte de încălzire prin pardoseală, fiind foarte rezistent la umiditate și ideal datorită calităților excelente în ceea ce privește transferul termic. 

Oferim o variată ofertă de parchet dublu stratificat

Pentru a face cât mai simplă căutarea parchetului ideal pentru locuință, am grupat produsele pe colecții, fiecare cu variațiile sale de culoare, textură și finisaj. Suntem Vicla, fabrică de parchet dublu stratificat din Sibiu. Dacă vrei să cunoști produsele noastre de aproape, ne găsești în Agnita, pe Strada Avram Iancu nr. 134. Te așteptăm să cunoști lemnul în cele mai minunate aspecte ale sale. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale legate de produsele noastre.

MOȘTENIRE ȘI RAFINAMENT

Descoperă catalogul Vicla Parquet 2020

Descoperă colecțiile Vicla Parquet