parchet alb
parchet alb

Mozaic

Parchet alb din lemn masiv pentru proiectul tau.

Arta lemnului presupune rafinament si eleganta. Modelele colectiei Mozaic surprind emotii sincere si nobile, prin jocuri de forme, imbinari, culori si texturi spectaculoase.

Efectele si finisajele lemnului din aceasta colectie intensifica realismul suprafetelor, pastrand, in acelasi timp, finetea atingerilor. Colectia Mozaic creeaza o scena aproape teatrala intre personalitatea lemnului si stilul distins si nobil, conturat cu pretiozitate. Alege un parchet alb de calitate.

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte si pentru a vedea ultimele noastre lucrari.

Ofera eleganta locuintei cu parchet din lemn alb

Parchetul ofera locuintei un plus de eleganta, de stil si de naturalete. La Vicla, experienta de peste 80 de ani isi spune cuvantul. Cream parchet de lemn masiv alb pentru locuinte sau birouri. Calitatea superioara, grija pentru client si atentia la detalii sunt valorile care ne definesc.

De ce ai nevoie de parchet alb

Parchetul este unul dintre elementele care atrag privirea intr-o camera. Calitatea sa spune multe despre cei care te primesc. Daca, spre exemplu, pasesti intr-o camera goala, iti vei da seama imediat de valoarea spatiului respectiv in functie de parchetul care te intampina.

Parchetul triplu stratificat alb de la Vicla este realizat la cele mai inalte standarde de calitate, cu tehnologii moderne, prietenoase cu mediul. Acesta este structurat astfel incat sa poata fi folosit si impreuna cu un sistem de incalzire prin pardoseala. Printre calitatile sale putem enumera:

  • Transferul termic optim
  • Rezistenta la umiditate prin cele trei straturi de finisaj acrilic
  • Strat de uzura de 4 mm, rezistent la slefuiri si cu o durata de viata indelungata
  • Design potrivit fiecarei tip de utilizari, business sau rezidential

Eleganta parchetului Vicla a fost confirmata, in timp, de miile de clienti care au apelat la serviciile noastre. Oamenii se bucura de birouri primitoare sau de case confortabile, in care utilitatea, efectele optice armonioase si economia prin materiale cu durata de viata indelungata se intrepatrund, creand ambientul perfect.

Cele cinci clase de selectie a calitatii lemnului transforma parchetul Vicla intr-unul potrivit pentru orice incapere si orice buget. De asemenea, modurile de imbinare Balmoral, Bordeaux, Veneria, Duomo, Diamond, Cube sau Versailles, sunt accesibile pentru orice solutie de design interior. Culoarea alba a parchetului va inspira intotdeauna o senzatie de plenitudine si sofisticare. 

Vicla iti ofera parchet alb la pret imbatabil

Daca vrei sa te familiarizezi cu parchetul Vicla, te asteptam la sediul nostru din Agnita, Strada Avram Iancu 134. Vei gasi solutii tehnice si de design care sa te ajute in luarea unei decizii privind decorarea podelelor. Colegii nostri iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie in alegerea unui parchet din lemn masiv alb elegant pentru casa ta.

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020