fbpx
COLECȚIILE VICLA

Parchet de lux pentru o casă impresionantă

O locuință pretențioasă sau un sediu de firmă respectabil trebuie să aibă decorațiuni conforme cu menirea sa. Dacă scopul acesteia este de a reflecta rafinamentul și bunăstarea, atunci și decorațiunile trebuie să respecte acest lucru.

La Vicla producem parchet din lemn de lux. Ne dorim ca, atunci când îți primești oaspeții, aceștia să fie impresionați de ceea ce văd și să-și dorească să revină. Noi îmbinăm confortul cu luxul, creând produse care să îți înfrumusețeze dușumelele pe termen lung. 

Poți găsi parchet de lux la preț decent

Parchetul din lemn natural dă casei un aspect îngrijit și rafinat. Dacă designul ales este asociat foarte bine cu mobila și cu restul decorațiunilor, parchetul poate desăvârși o încăpere.

De aceea, propunem câteva colecții de parchet, potrivite pentru majoritatea stilurilor arhitecturale și decorative:

  • Gaia reprezintă esența pură a lemnului, pentru relaxare.
  • Messier este lemnul în nuanțe îndrăznețe și texturi curajoase.
  • Antico este lemnul natural, armonia unui cămin primitor.
  • Raw reprezintă forța cromatică a naturii, nealterată.
  • Mozaic este colecția perfectă pentru locuințe clasice, în care jocurile geometrice se juxtapun culorilor unice.
  • Il Noce este revelația supremă a parchetului de lux. Lemnul de nuc va desăvârși orice încăpere.

Pe lângă aceste colecții, îmbinările propuse de Vicla variază de la chevron clasic în unghi de 45° până la herringbone de 90° sau chiar la parchetul linear, cu aspect de dușumea. De asemenea, texturile sunt lăsate la dispoziția clientului, pentru ca totul să fie în conformitate cu dorințele acestuia. 

Producem parchet din lemn de lux pentru toată țara

Dacă vrei să vezi și să simți vibrația lemnului, poți veni la sediul Vicla din Agnita, Strada Avram Iancu 134. Aici vei găsi modele expuse, propuneri pentru îmbinări și texturi, dar și idei de decorare a locuinței, iar colegii noștri îți stau la dispoziție pentru orice eventuale întrebări și nelămuriri.

MOȘTENIRE ȘI RAFINAMENT

Descoperă catalogul Vicla Parquet 2020

Descoperă colecțiile Vicla Parquet