parchet de lux

Producem parchet din lemn de lux pentru toată țara

Dacă vrei să vezi și să simți vibrația lemnului, poți veni la sediul Vicla din Agnita, Strada Avram Iancu 134. Aici vei găsi modele expuse, propuneri pentru îmbinări și texturi, dar și idei de decorare a locuinței, iar colegii noștri îți stau la dispoziție pentru orice eventuale întrebări și nelămuriri.

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook!

Parchet de lux pentru o casă impresionantă

COLECTIILE VICLA

O locuință pretențioasă sau un sediu de firmă respectabil trebuie să aibă decorațiuni conforme cu menirea sa. Dacă scopul acesteia este de a reflecta rafinamentul și bunăstarea, atunci și decorațiunile trebuie să respecte acest lucru.

La Vicla producem parchet din lemn de lux. Ne dorim ca, atunci când îți primești oaspeții, aceștia să fie impresionați de ceea ce văd și să-și dorească să revină. Noi îmbinăm confortul cu luxul, creând produse care să îți înfrumusețeze pardoselile pe termen lung.

Poți cumpara parchet de cea mai inalta calitate la preț excelent.

Parchetul din lemn natural dă casei un aspect îngrijit și rafinat. Dacă designul ales este asociat foarte bine cu mobila și cu restul decorațiunilor, parchetul poate desăvârși o încăpere.

De aceea, propunem câteva colecții de parchet, potrivite pentru majoritatea stilurilor arhitecturale și decorative:

 • Gaia reprezintă esența pură a lemnului, pentru relaxare.
 • Messier este lemnul în nuanțe îndrăznețe și texturi curajoase.
 • Antico este lemnul natural, armonia unui cămin primitor.
 • Raw reprezintă forța cromatică a naturii, nealterată.
 • Mozaic este colecția perfectă pentru locuințe clasice, în care jocurile geometrice se juxtapun culorilor unice.
 • Il Noce este revelația supremă a parchetului de lux. Lemnul de nuc va desăvârși orice încăpere.

Pe lângă aceste colecții, îmbinările propuse de Vicla variază de la chevron clasic în unghi de 45° până la herringbone de 90° sau chiar la parchetul linear, cu aspect de dușumea. De asemenea, texturile sunt lăsate la dispoziția clientului, pentru ca totul să fie în conformitate cu dorințele acestuia. 

O casa desavarsita cu parchet de lux de la Vicla

Pentru amenajarea casei, atat in sufragerie cat si in celelalte spatii, Vicla.ro pune la dispozitie o gama variata de parchet. Cu o traditie de 80 de ani in domeniu, parchetul stratificat de la Vicla ofera locuintei un caracter unic.

Locuinta trebuie sa fie oaza de liniste si bunastare a familiei, iar pardoseala o va completa si ii va acorda intotdeauna aspectul potrivit. Incepand de la intrare si pana in dormitor, casa intreaga va deveni mai confortabila. 

Vicla, producator de parchet cu traditie

Povestea Vicla se intinde deja pe parcursul a 80 de ani. Experienta acumulata in acest interval si transmisa urmatoarei generatii se regaseste in fiecare produs. Calitatea lemnului si rafinamentul finisajelor au transformat compania intr-un foarte apreciat producator de parchet din Romania.

Parchetul nostru contine povestea lemnului, material nobil, material de traditie in tara noastra, folosit in mod etic. Valorile in care credem sunt responsabilitatea fata de clienti si grija pentru natura. De aceea, am depus toate eforturile ca lemnul pe care il folosim sa provina doar din exploatari responsabile. 

Ce înseamna parchet stratificat la pret decent?

Produsele Vicla sunt realizate din lemn natural, cu un strat de uzura de 4 milimetri. Acest lucru le confera o durabilitate foarte mare, parchetul avand o rezistenta la cinci – sase slefuiri. Lamelele asezate in straturi subtiri pastreaza frumusetea lemnului, insa ii confera proprietati care il fac atat rezistent la apa, cat si potrivit pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.

Finisajele parchetului vin in doua forme de design, clasic sau in unghi. Imbinarile in unghi sunt urmatoarele:

 • Chevron 45°
 • Chevron 60°
 • Herringbone 90°

Finisajele sunt împartite in patru categorii:

 • Periat, care evidentiaza fibra lemnoasa
 • 3D, care pune in valoare aspectul rustic
 • Zimtat, pentru suprafete antialunecare
 • Lis, pentru formatul clasic de parchet, slefuit si adus la nivel

Comparand calitatea materialelor si a finisajelor cu pretul final, la Vicla veti gasi un parchet stratificat stejar. Colectiile noastre sunt potrivite pentru orice casa si pentru orice buget.

Cele 3 Mari Avantaje ale unui Parchet de Lux

Fie că optezi pentru lemn masiv sau stratificat, un parchet de lux aduce, odată cu prezența sa în spațiul tău, și o serie de beneficii care te-ar putea interesa, astfel:

 1. Un parchet de Lux cu Stil și Durabilitate: datorită familiilor aristocrate de pe vremuri, acum te poți bucura de un parchet din lemn masiv, care să-ți aducă naturalețe și estetic în propriul spațiu. Nu se oprește totul la acest aspect, chiar și parchetul stratificat poate fi o alegere excelentă pentru extravaganță și durabilitate. Din dragoste pentru naturalețe și estetică a design-ului interior, am ales să prelucrăm parchet calitativ de care să te bucuri mult timp împreună cu cei dragi.
 2. Parchet de Lux pentru Iubitori de Frumos Natural: îți aducem un plus de valoare estetică de care să te bucuri ani mulți de acum încolo. Nimic mai mult sau mai puțin, cu un parchet de lux vei fi una dintre emblemele bunului gust. Aristocratic și fermecător, îți aducem frumosul la tine acasă, sau la birou, totul fiind posibil cu un parchet de lux deosebit!
 3. Parchet de Lux cu Raport Calitate-Preț de Excepție: acum idealul este posibil! Fie că-ți dorești un parchet din lemn masiv sau stratificat, poți beneficia de accesibilitate și durabilitate la superlativ. 

Nu este necesar să ne crezi pe cuvânt, acum te poți convinge chiar tu prin alegerea unui parchet de lux calitativ și durabil. Bucură-te de naturalețe și estetic oriunde, oricând!

La Vicla gasesti oferte pentru parchet tot timpul

Ne straduim sa fim tot timpul la dispozitia clientilor nostri. Oferim informatii detaliate despre produse, dar si sugestii pentru modul in care acestea ar pune mai bine in valoare locuinta sau afacerea ta. Pentru oferte de parchet si pentru alte detalii te asteptam cu drag la sediul din Agnita, strada Avram Iancu nr. 134 sau la telefon 0269510635.

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020