parchet incalzire pardoseala
parchet incalzire pardoseala

Caldura si culoare – Parchet incalzire pardoseala

COLECTIILE VICLA

Incalzirea prin pardoseala nu este un moft sau vreo tehnologie recenta. Este garantia unei locuinte bine incalzite si eficiente din punct de vedere energetic.

Vicla produce parchet stratificat pentru parchet incalzire pardoseala. Acesta poate fi montat atat peste sisteme de incalzire electrice, cat si peste cele cu agent termic. Calitatea lemnului precum si stratul de uzura de 4 milimetri ii asigura o durata de viata indelungata si rezistenta sporita la accidente.

Avantajele unui parchet incalzire pardoseala

Pe langa avantajele de ordin estetic, date de materialul, culoarea, textura si ambientul create de un parchet din lemn masiv, incalzirea prin pardoseala ofera si avantaje de ordin tehnic si, in cele din urma, banesc.

Iata cateva dintre aceste avantaje:

  • Este eficienta din punct de vedere energetic, mentinand casa incalzita cu costuri mai mici.
  • Sistemele nu necesita intretinere aproape deloc, iar termostatele asigura functionarea acestora la parametri optimi.
  • Se castiga atat spatiu in incapere, cat si un aspect mai placut, prin eliminarea caloriferelor.
  • Sistemele sunt mult mai sigure pentru copii, deoarece sunt eliminate suprafetele fierbinti si marginile ascutite.
  • Desi costurile de instalare sunt mai ridicate, acestea se amortizeaza mult mai repede.

Un sistem de parchet cu incalzire prin pardoseala  poate fi montat chiar si in regie proprie, el fiind foarte usor de asamblat.

Istoric vorbind, sistemele de incalzire in pardoseala sunt folosite de pe vremea romanilor, iar in Europa moderna popularitatea acestora a crescut de la jumatatea secolului al XX-lea, atunci cand confortul propriei locuinte a devenit mai important. Astfel, in ziua de astazi acest tip de parchet de devenit din ce in ce mai cautat.

La Vicla gasesti oferte de parchet incalzire pardoseala

Pentru idei de imbinare a parchetului cu sistemul de incalzire, vino la sediul Vicla din Agnita, Str. Avram Iancu 134. Vei gasi parchet pentru incalzire prin pardoseala la pret redus. De asemenea, colegii nostri te vor indruma in gasirea solutiilor optime pentru imbinarea acestora intr-o solutie optima pentru casa ta.

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook.

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020