parchet incalzire pardoseala
parchet incalzire pardoseala

Căldură și culoare – Parchet pentru încalzire prin pardoseala

COLECTIILE VICLA

Încălzirea prin pardoseală nu este un moft sau vreo tehnologie recentă. Este garanția unei locuințe bine încălzite și eficiente din punct de vedere energetic.

Vicla produce parchet stratificat pentru încălzire prin pardoseală. Acesta poate fi montat atât peste sisteme de încălzire electrice, cât și peste cele cu agent termic. Calitatea lemnului precum și stratul de uzură de 4 milimetri îi asigură o durată de viață îndelungată și rezistență sporită la accidente. 

Avantaje parchet incalzire pardoseala

Pe lângă avantajele de ordin estetic, date de materialul, culoarea, textura și ambientul create de un parchet din lemn masiv, încălzirea prin pardoseală oferă și avantaje de ordin tehnic și, în cele din urmă, bănesc.

Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Este eficientă din punct de vedere energetic, menținând casa încălzită cu costuri mai mici.
  • Sistemele nu necesită întreținere aproape deloc, iar termostatele asigură funcționarea acestora la parametri optimi.
  • Se câștigă atât spațiu în încăpere, cât și un aspect mai plăcut, prin eliminarea caloriferelor.
  • Sistemele sunt mult mai sigure pentru copii, deoarece sunt eliminate suprafețele fierbinți și marginile ascuțite.
  • Deși costurile de instalare sunt mai ridicate, acestea se amortizează mult mai repede.

Un sistem de parchet pentru încălzire prin pardoseală  poate fi montat de personal calificat si cu experienta in domeniu. Pentru proiecte va putem recomanda o multitudine de instalatori de parchet in diferite zone din Romania.

Istoric vorbind, sistemele de încălzire în pardoseală sunt folosite de pe vremea romanilor, iar în Europa modernă popularitatea acestora a crescut de la jumătatea secolului al XX-lea, atunci când confortul propriei locuințe a devenit mai important. Astfel, în ziua de astăzi acest tip de parchet de devenit din ce în ce mai căutat deoarece oferă un confort termic extraordinar.

La Vicla găsești oferte de parchet pentru încălzire prin pardoseală

Pentru idei de îmbinare a parchetului cu sistemul de încălzire, vino la sediul Vicla din Agnita, Str. Avram Iancu 134 sau in Showroom-urile noastre din București, Brașov, Timișoara și vei găsi parchet pentru încălzire prin pardoseală la preț și calitate excelentă. De asemenea, colegii noștri te vor îndruma în găsirea soluțiilor optime pentru îmbinarea acestora într-o soluție optimă pentru casa ta.

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook.

5 Aspecte Esențiale de care să ții Cont când Alegi Încălzire în Pardoseală

În majoritatea cazurilor este necesar un parchet încălzire pardoseală care să-ți aducă căldură în suflet. Un parchet încălzire pardoseală rezistent termic este tot ce ai nevoie pentru a umple extravaganța cu un strop de căldură încât să-ți crească vizibil gradul de confort. Astfel, îți prezentăm 5 aspecte de luat în calcul la alegerea unui parchet încălzire pardoseală:

  1. Rezistența Termică: foarte importantă în optarea pentru un parchet încălzire pardoseală, deoarece o placă mai groasă de parchet poate influența rezistența termică, prin creșterea acesteia.
  2. Esența Lemnului: dacă recurgi la un parchet încălzire pardoseală poros, vei observa că oferă o rezistență mult mai mare în transferul termic față de cel cu o porozitate mică.
  3. Grosimea Plăcilor: pentru o armonizare garantată cu încălzirea în pardoseală, o placă de parchet încălzire pardoseală este necesar să aibă o grosime de minim 8mm. 
  4. Adezivul Folosit: prin optarea unui adeziv calitativ ai posibilitatea de a asigura durabilitate pardoselii tale, oferind rezistență mult mai mare montajului unui parchet încălzire pardoseală.
  5. Montaj de Calitate: pentru a asigura un montaj ca la carte este necesar să apelezi la oameni specializați pentru un rezultat de excepție. Nu oricine deține cunoștințe vaste în ceea ce prevede realizarea unui rezultat admirabil. Pentru încă un plus de calitate montajului tău, trebuie să ai în vedere fișa tehnică a fiecărui parchet încălzire pardoseală pentru o bună aplicare.

Acum atmosfera este mai plăcută printr-un parchet încălzire pardoseală, Nu ezita să-l încerci și tu!

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020