fbpx
COLECȚIILE VICLA

Căldură și culoare – Parchet pentru încălzire prin pardoseală

Încălzirea prin pardoseală nu este un moft sau vreo tehnologie recentă. Este garanția unei locuințe bine încălzite și eficiente din punct de vedere energetic.

Vicla produce parchet stratificat pentru încălzire prin pardoseală. Acesta poate fi montat atât peste sisteme de încălzire electrice, cât și peste cele cu agent termic. Calitatea lemnului precum și stratul de uzură de 4 milimetri îi asigură o durată de viață îndelungată și rezistență sporită la accidente.

Avantajele încălzirii în pardoseală cu parchet

Pe lângă avantajele de ordin estetic, date de materialul, culoarea, textura și ambientul create de un parchet din lemn masiv, încălzirea prin pardoseală oferă și avantaje de ordin tehnic și, în cele din urmă, bănesc.

Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Este eficientă din punct de vedere energetic, menținând casa încălzită cu costuri mai mici.
  • Sistemele nu necesită întreținere aproape deloc, iar termostatele asigură funcționarea acestora la parametri optimi.
  • Se câștigă atât spațiu în încăpere, cât și un aspect mai plăcut, prin eliminarea caloriferelor.
  • Sistemele sunt mult mai sigure pentru copii, deoarece sunt eliminate suprafețele fierbinți și marginile ascuțite.
  • Deși costurile de instalare sunt mai ridicate, acestea se amortizează mult mai repede.

Un sistem de parchet cu încălzire prin pardoseală  poate fi montat chiar și în regie proprie, el fiind foarte ușor de asamblat.

Istoric vorbind, sistemele de încălzire în pardoseală sunt folosite de pe vremea romanilor, iar în Europa modernă popularitatea acestora a crescut de la jumătatea secolului al XX-lea, atunci când confortul propriei locuințe a devenit mai important. Astfel, în ziua de astăzi acest tip de parchet de devenit din ce în ce mai căutat.

La Vicla găsești oferte de parchet pentru încălzire prin pardoseală

Pentru idei de îmbinare a parchetului cu sistemul de încălzire, vino la sediul Vicla din Agnita, Str. Avram Iancu 134. Vei găsi parchet pentru încălzire prin pardoseală la preț redus. De asemenea, colegii noștri te vor îndruma în găsirea soluțiilor optime pentru îmbinarea acestora într-o soluție optimă pentru casa ta.

MOȘTENIRE ȘI RAFINAMENT

Descoperă catalogul Vicla Parquet 2020

Descoperă colecțiile Vicla Parquet