Samsara

Din dorința de a crea o atmosferă proprice socializării și relaxării, restaurantul Samsara a ales să-și reamenajeze interiorul cu ajutorul pardoselii marca Vicla Parquet.

Pardoselile Vicla sunt soluția excelentă pentru zonele cu trafic intens, datorită caracteristicilor lor definitorii: rezistență la trafic și uzură cat si mentenanță ușoară.  

Dacă aveți în vedere amenajarea sau renovarea unei cafenele ori a unui restaurant, aruncați o privire asupra colecțiilor Vicla parquet.

Produsul utilizat

Gama Chevron 45
Finisaj: Gold
Clasa de selectie: Prime

Photos Credit: Samsara (pozele nu ne apartin)

Locuinta Privata

Pentru ca un spațiu de locuit să ofere sentimentul unui adevărat cămin, sigur și sănătos pentru întreaga familie, alegerea pardoselii corespunzătoare are o importanță deosebită. În procesul decizional orice caracteristică a pardoselii ocupă un loc semnificativ – calitatea, culorile, si modelele.


Parchetul Vicla este un parchet multistrat, cu o rezistență extraordinară și un aspect incontestabil. Este durabil, 100% ecologic, numai bun pentru picioarele grabite ale copiilor, produs din lemn de cea mai bună calitate. Nu numai că este rapid și ușor de montat, dar este cel mai indicat pentru a fi montat peste sistemul de încălzire prin pardoseală.

Produsul utilizat

Gama Messier
Finisaj : Virgo
Dimensiuni: 15X300
Clasa selectie: natur

Locuinta Privata

Culorile, modelele, și calitatea pardoselilor contribuie la asigurarea unui spațiu de viață sănătos. Acestea transformă locuințele din spații simple, într-unele pline de experiențe. Pardoseala din lemn, marca Vicla parquet înnobilează multe clădiri rezidențiale, îmbunătățind calitatea vieții prin crearea unor spații confortabile și unice. 

Vicla oferă o gamă largă de parchet din diferite esențe de lemn din întreaga lume, având ca scop satisfacerea nevoilor utilizatorilor săi, devenind o parte din viața lor de zi cu zi și aducând căldură în case și zonele de lucru.

Produsul utilizat

Gama Chevron 45
Finisaj: Water
Dimensiuni: 15X140
Clasa selectie: prime

IlDecameron

Acest hotel de 5 stele se evidențiază prin materiale atent alese, elganță și confort, iar pardoselile Vicla aduc un plus de valoare amenajării, prin design și performanță. 

Perfect pentru zonele cu trafic intens, aspect ce clasează acest tip de pardoseală ca fiind ideal pentru unitățile din industria HoReCa. Pardoseala este tratată cu un strat de protecție superior pentru o mentenanță mai ușoară și o mai bună rezistență la trafic, zgârieturi și pete.Alegând produsele Vicla ca soluții pentru spații precum, zone de recepție, camera de hotel, restaurant și baruri, veți putea crea amenajări interioare sofisticate, de o înaltă calitate și performanță.

Produsul utilizat

Gama Il Noce
Finisaj; Acrylic
Dimensiuni: 15X180/250
Clasa selectie: mixed

Photos Credit: IlDecameron (pozele nu ne apartin)

Manufaktura Café

Lanțul de cafenele Manufaktura by Doncafe, și-a dorit să ofere clienților săi o experiență memorabila printr-o atmosferă cât mai plăcută, datorată interiorului primitor și cald.

Cafeneaua a făcut o alegere excelentă optând pentru instalarea pardoselii Vicla cat si a altor elemente de decor din stejar, fiind rezistentă la pete și trafic intens, ușor de întreținut, cât și atractivă pentru crearea unei amenajări cât mai originale.

Dacă te afli în proces de căutare a celei mai bune soluții, în materie de pardoseli, pentru spațiile HoReCa, descoperă colecțiile noastre și găsește cel mai de incredere partener pentru amenajarea ta.

Produsul utilizat

Gama: Gaia
Finisaj: Water
Dimensiuni: 15X180
Clasa selectie: country

Photos Credit: Manufaktura Café (pozele nu ne apartin)

 JW Marriot

Rezistența și durabilitatea sunt câteva din carcacteristicile produselor noastre -proiect restaurant “JW Steakhouse”.

Vicla Parquet a contribuit la completarea atmosferei confortabile și elegante a restaurantului prin montarea parchetului și altor elemente din nuc.

Pardoseaua, cât și elementele de decor, sunt unele durabile, fiind ideale in zone cu trafic intens, datorită stratului de protectie rezistent la zgarieturi si decolorare.

Produsul utilizat

Gama: Il Noce
Finisaj: Acrylic
Dimensiuni: 15X90
Clasa selectie: mixed

Photos Credit: JW Marriot (pozele nu ne apartin)

The Artist restaurant

Aflându-se în topul celor mai bune 25 de restaurante de tipul fine dining din Europa, restaurantul The Artist vă întâmpină cu o ambianță elegantă, cu o notă artistică, unde istoria este conservată și îmbinată cu elemente ale design-ului modern.

Vicla Parquet a contribuit la completarea atmosferei elegante și moderne a restaurantului prin instalarea parchetului Versailles, 640×640, Prime.

Parchetul Versailles este un produs incontestabil, de o măiestrie excelentă și un adevărat simbol al luxului și al opulenței. Eleganța și sobrietatea geometrică se potrivesc multor interioare. Acest model este intens comercializat, confirmându-i calitatea excepțional de înaltă și oferind locuințelor farmecul inegalabil al antichității.

Acest tip de pardoseală este extrem de durabilă, fiind ideală pentru susținerea mobilierului greu, fără a se degrada, datorită stratului de protecție rezistent la zgârieturi și decolorare.

Produsul utilizat

Gama: Mosaic-Versailles
Finisaj: Gold
Dimensiuni: 15X650
Clasa selectie: prime

Photos Credit: The Artist restaurant (pozele nu ne apratin)

Va prezentam lucrarile noastre – proiecte parchet stratificat

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020