parchet din lemn masiv
parchet din lemn masiv

Poti cumpara parchet lemn ieftin – mediu sau scump

Daca iti doresti un parchet din materiale naturale cu aspect placut, nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a-l cumpara si instala. Pe vicla.ro gasesti parchet lemn la oferta. Preturile noastre sunt potrivite pentru majoritatea bugetelor si reflecta calitatea materialelor si a serviciilor oferite. Astfel, poţi sa iti imbunatatesti viata cu o dusumea de calitate.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine, te asteptam la sediul din Agnita, Strada Avram Iancu 134. Aici vei gasi un showroom cu toate produsele oferite, precum si cu idei pentru casa ta. Te asteptam sa descoperi frumusetea lemnului.

Ne poti urmari si pe pagina noastra de Facebook.

Parchet din lemn natural pentru o casa primitoare

COLECTIILE VICLA

Parchetul a fost intotdeauna decorul interior care a definit o casa cu bun gust. La Vicla, imbinam traditia zecilor de ani de experienta cu o abordare moderna in ceea ce priveste fabricarea de parchet din lemn stratificat.

Ne straduim ca produsele pe care le oferim sa fie de calitate superioara, de bun gust si prietenoase cu mediul inconjurator. Suntem foarte stricti in ceea ce priveste atat calitatea lemnului, cat si a celorlalte materiale cu care lucram, pentru ca produsele noastre sa aiba garantia lucrului bine facut. 

Avantajele folosirii parchetului din lemn

Pardoselile din lemn imbunatatesc casa atat din punct de vedere vizual, cat si functional. Iata cateva avantaje ale folosirii acestuia:

  • Nu colecteaza alergeni, ceea ce inseamna ca aerul din casa va fi mult mai curat si sanatos
  • Ofera casei un aspect elegant si rafinat
  • Este usor de intretinut
  • Creste valoarea unei case
  • Parchet lemn disponibil in diverse modele
  • Datorita lacului de calitate, poate fi usor de refinisat

In plus, parchetul natural poate fi aranjat nu doar in designul clasic, la unghi de 90 de grade, ci si in alte forme si pe alte dimensiuni, in functie de ideea beneficiarului si de aspectul general al locuintei sau al camerei. 

5 Idei de Intretinere a unui Parchet Lemn Masiv

Un parchet lemn masiv reprezintă cea mai bună alegere pentru spațiul tău. Simbol al vitalității și plin de naturalețe, un parchet lemn masiv are un scop aparte de a-ți furniza confortul existențial necesar persoanei tale, redînd sentimente de liniște, împlinire și prosperitate. 

Datorită eleganței și frumuseții sale durabile, un parchet lemn masiv este cheia spre un univers personal și plin de emoție. Astfel, odată ce ai montat un parchet lemn masiv, aspectul acestuia trebuie întreținut corect încât fiecare generație să se poată bucura de acesta.

  • Există unele tipuri de parchet lemn masiv ce nu sunt rezistente la apă, drept pentru care se recomandă ferirea acestora de umiditate sau ștergerea rapidă a apei de pe acesta. De asemenea, în cazul unor încăperi predispuse la umiditate, poți opta pentru un tip de parchet cu toleranță la umiditate sau temperatură crescută.
  • Un parchet lemn masiv poate suferi în timp semne inestetice în timp, lucru ce implică eforturi financiare mari pentru îndepărtarea acestora. Tocmai de aceea recomandăm întreținerea unui parchet lemn masiv prin îndeplinirea unor reguli de aur pentru asigurarea durabilității acestuia. 
  • În caz că ești adeptul redecorării ocazionale, te sfătuim să acorzi o atenție sporită modului în care vei schimba poziționarea mobilei tale. Așadar, ridică piesa de mobilier și evită să o târâi pentru a nu zgâria parchetul. De asemenea, plasează, înainte de poziționarea mobilei, protecții din plastic moale sau cauciuc pentru a nu strica parchetul în timp.
  • Nu te feri de soluțiile speciale pentru curățarea parchetului, acestea pot fi un mijloc eficient de îngrijire a unui parchet lemn masiv. În camerele trafic intens recomandăm  curățarea parchetului cu ustensile specifice. Astfel, vei observa concomitent durabilitatea parchetului și eficiența unor produse profesionale de curățare a unui parchet lemn masiv față de utilizarea unor detergenți clasici, comerciali.

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020