parchet din lemn masiv
parchet din lemn masiv

Poti cumpara parchet lemn ieftin – mediu sau scump

Daca iti doresti un parchet din materiale naturale cu aspect placut, nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a-l cumpara si instala. Pe vicla.ro gasesti parchet lemn la oferta. Preturile noastre sunt potrivite pentru majoritatea bugetelor si reflecta calitatea materialelor si a serviciilor oferite. Astfel, poţi sa iti imbunatatesti viata cu o dusumea de calitate.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine, te asteptam la sediul din Agnita, Strada Avram Iancu 134. Aici vei gasi un showroom cu toate produsele oferite, precum si cu idei pentru casa ta. Te asteptam sa descoperi frumusetea lemnului.

Ne poti urmari si pe pagina noastra de Facebook.

Parchet din lemn natural pentru o casa primitoare

COLECTIILE VICLA

Parchetul a fost intotdeauna decorul interior care a definit o casa cu bun gust. La Vicla, imbinam traditia zecilor de ani de experienta cu o abordare moderna in ceea ce priveste fabricarea de parchet din lemn stratificat.

Ne straduim ca produsele pe care le oferim sa fie de calitate superioara, de bun gust si prietenoase cu mediul inconjurator. Suntem foarte stricti in ceea ce priveste atat calitatea lemnului, cat si a celorlalte materiale cu care lucram, pentru ca produsele noastre sa aiba garantia lucrului bine facut. 

Avantajele folosirii parchetului din lemn

Pardoselile din lemn imbunatatesc casa atat din punct de vedere vizual, cat si functional. Iata cateva avantaje ale folosirii acestuia:

  • Nu colecteaza alergeni, ceea ce inseamna ca aerul din casa va fi mult mai curat si sanatos
  • Ofera casei un aspect elegant si rafinat
  • Este usor de intretinut
  • Creste valoarea unei case
  • Parchet lemn disponibil in diverse modele
  • Datorita lacului de calitate, poate fi usor de refinisat

In plus, parchetul natural poate fi aranjat nu doar in designul clasic, la unghi de 90 de grade, ci si in alte forme si pe alte dimensiuni, in functie de ideea beneficiarului si de aspectul general al locuintei sau al camerei. 

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020