Top lucruri esentiale despre parchet lemn stratificat

Cand vine vorba despre alegerea unui parchet de lemn stratificat trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte. Este foarte important sa cunoastem fiecare detaliu pentru a pastra un aspect deosebit. Fie ca optezi pentru un parchet de lux, parchet dublu stratificat, parchet triplustratificat sau parchet lemn masiv trebuie sa te informezi despre fiecare detaliu.

Cum aleg un parchet de lemn stratificat pentru incalzirea in pardoseala?

Podeaua din lemn poate fi așezată acum într-o liniște deplină pe pardoselile încălzite. Este suficient ca alegerea produsului, precum și o evaluare estetică, să fie ghidate de criterii corecte de raționalitate tehnică. Parchetul ideal în aplicații de acest tip trebuie să posede de fapt două cerințe unite. Ti-am pregatit in acest articol toate informatiile de care ai nevoie daca cauti un parchet din lemn stratificat pentru incalzirea in pardoseala.

Cum aleg plinta corecta la un parchet de lemn stratificat?

Daca ai ales sa aplici parchet de lemn stratificat in casa ta, atunci trebuie sa fii atent la detalii, iar unul dintre acestea sunt plintele. Descopera in acest articol cum sa iti alegi plinta pentru parchetul de lemn stratificat.

Care este prețul corect pentru un parchet de lemn stratificat?

Prețul unei pardoselii din lemn stratificat este foarte variabil, depinde foarte mult de  disponibilitatea: esenței ,dimensiunea piesei, clase de selecției și finisajul.

Printre cele mai importante aspecte se enumera:

  • Esenta
  • Dimensiunea piesei
  • Clasa de selectie
  • Finisajul

Citeste restul informatiilor in articolul care te ajuta sa observi pretul corect atunci cand aleg un parchet din lemn stratificat.

Diferentele dintre un parchet de lemn stratificat din stejar si parchetul laminat

Exista o mare confuzie in jurul frazei „pachet laminat”. Parchetul este DOAR din lemn si acesta nu poate fi folosit impreuna cu cuvantul „laminat”. Expresia corecta este „pardoseala laminata”.

Defapt cuvantul PARCHET nu poate fii asociat cu cuvantul LAMINAT, pardoselile laminate s-au născut ca pardoseli economice, în jurul anilor 90. Industria mobilierului și a panourilor laminate a început să producă pardoseli care doreau să imite parchetul din lemn, în principal pentru sectorul „Do-it-yourself”.

Ti-am pregatit in acest articol cateva elemente importante despre diferentele dintre un parchet stratificat si pardoseala laminata.

Cum alegi cel mai bun parchet din lemn stratificat pentru acasa

Elementele principale pentru alegerea celui mai bun parchet stratificat pentru reședințe sunt

  • Durata de viata
  • Rezistența termica
  • Raportul calitate/preț

Descopera in acest articol cum alegem cel mai bun parchet stratificat pentru acasa.

Montaj parchet lemn stratificat

De regulă, atunci când alegeți parchet ca să vă amenajati casa, faceți primul pas și alegeți esența și compozițiile, în funcție de mediul în care va fi montant parchetul, în această primă fază va fi necesar să se evalueze și un alt aspect, și anume, cel referitor la modul în care ar trebui să aibă loc instalarea, în raport cu baza de suport disponibilă.

Ti-am pregatit in acest articol cum trebuie sa efectuezi corect montajul parchetului din lemn stratificat.

Întretinere parchet lemn stratificat

Indiferent de situația parchetului dvs., curățarea este o fază care nu ar trebui niciodată subestimată, deoarece este întotdeauna dificilă și necesită produse specifice.

În acest sens, este totuși posibil să identificați caracteristici precise pe care ar trebui să le căutați întotdeauna în detergentul pe care intenționați să îl cumpărați.

Ti-am pregatit in acest articol secretele intretinerii unui parchet stratificat din lemn.

Incheiere

In spatele parchetului stratificat este o intreaga industrie, arta si cunoastere. Intotdeauna trebuie sa te informezi corect legat de toate aspectele acestui produs premium.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Ne puteti urmari si pe Facebook sau Instagram!

Similar Posts