Traditie si calitate – Producator parchet

Povestea Vicla prinde contur in anul 1938, atunci cand familia fondatoare Caligiuri are o revelatie vizionara.

Producător Parchet – Furnizor de Estetic Natural

Primul pas în amenajarea locuinței tale, fie apartament sau casă, simplu sau extravagant, este necesar să apelezi la un producător parchet de nădejde. De aceea suntem aici, dorim să-ți furnizăm plusul de valoare al spațiulu tău. 

Drept producător parchet realizăm piese rezistente din lemn cu scopul de a te bucura de un strat protector pentru pardoseala spațiului tău. Față de alte alternative, te asigurăm că un producător parchet este potrivit pentru tine, parchetul fiind ușor de întreținut sau înlocuit. 

Datorită faptului că suntem un producător parchet, produsele noastre oferă o încredere deplină, deoarece respectăm fiecare factor necesar spre realizarea de calitate durabilă, garantând exactitate și atenție sportiă în prelucrarea parchetului prin tehnologia avansată pe care o folosim. Motiv pentru care un producător parchet furnizează produse selecționate cu grijă pentru a beneficia de calitate funcțională și estetică.

Un aspect important este redat de mediul înconjurător, deoarece prețuim enorm resursa-cheie oferită de natură, lemnul, astfel ne bazăm pe procese tehnologice ecologice. Astfel, te poți bucura de calitatea și durabilitatea parchetului, doar cu un producător parchet!

Tocmai de aceea, tu ai posibilitatea de a alege multiple modele și nuanțe de parchet ecologice, rezistente, respectiv naturale, ideale pentru fiecare locuință. Producător parchet de top, Vicla, urmărește să satisfacă fiecare stil de design în parte pentru păstrarea plusului de eleganță și naturalețe specifice lemnului.

producator parchet

 Povestea Vicla – Producator parchet

1938 – anul in care familia fondatoare Caligiuri are o revelatie vizionara:
sa innobileze unul dintre cele mai antice materiale, lemnul si esenta acestuia
pentru a aduce rafinament in casele si vietile oamenilor prin parchet exclusivist.

producator parchet

Mostenire si traditie

Pentru a simti si a vedea cu adevarat istoria Vicla, imagineaza-ti un stejar batran, peste care au trecut generatii de anotimpuri. Radacinile care ii dau stabilitate si trainicie sunt reprezentate de bunicul familiei, care lasa mostenire familiei aprecierea si dragostea pentru arta lemnului. Acesta deschide in 1938, prima afacere a familiei, in domeniul prelucrarii lemnului.

Experienta si dedicare

Odata cu trecerea timpului, precum trunchiul stejarului capata vigoare de la an la an, fiul duce viziunea tatalui mai departe. Acumuland o experienta internationala si extinzandu-se spre industria pardoselilor de lemn, fiul infiinteaza in 1997, firma Vicla in Romania, rafinand si mai mult ceea ce cunoastem astazi despre lemn

producator parchet
producator parchet

Profunzime si actualitate – producator parchet

Admirator neconditionat al muncii bunicului si tatalui, nepotul aduce un suflu nou in tehnologia creatoare si estetica designului de produs prin profunzimea ideilor. Precum coroana stejarului ale carei ramificatii cresc tot mai viguroase an de an, nepotul completeaza tabloul de familie prin filtrul modern si actual, care pastreaza intacta nobletea viziunii de altadata.

Misiune

Misiunea nostra este sa conferim caracter unic locuintelor, prin pardoseli premium de lemn la cel mai bun raport de calitate/pret.

producator parchet
producator parchet

Viziune

Viziunea noastra este sa evocam frumusetea lemnului si sa o transpunem in podele cu caracter nobil.

Descopera locatia noastra de productie

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020

Ne poti urmari si pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi proiecte Vicla Parquet.