parchet gri
parchet gri

Un parchet gri de lemn nu trebuie sa reprezinte doar o culoare neutra in camera. Dimpotriva, acesta poate balansa sau poate domoli alte jocuri de culori, create de culoarea tencuielii in combinatie cu mobila sau cu alte decoratiuni aflate pe pereti. Datorita neutralitatii sale, griul poate juca rolul de mediator intre doua elemente de design sau poate fi chiar un refugiu. Astfel, intr-o camera incarcata cromatic, poţi alege cu incredere oricand aceasta culoare pentru parchet. 

La Vicla gasesti parchet gri cu pret decent

Parchetul din lemn masiv nu trebuie neaparat sa fie o povara financiara. Parchet gri din lemn cu pret rezonabil poti gasi la sediul nostru din Strada Avram Iancu Nr. 134, Agnita, Judetul Sibiu. In plus, daca ai nevoie de sfaturi si ajutor, echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie.

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook.

Completeaza designul contemporan al locuintei cu parchet gri

COLECTIILE VICLA

O locuinta cu aspect contemporan este caracterizata de culori simple sau non-culori, precum si de aspectul minimalist. Aceasta simplitate a cromaticii si a culorilor este cautata foarte mult de catre tineri.

Daca vrei sa desavarsesti o locuinta minimalist, poti decora camerele cu parchet din lemn gri de la Vicla. Ai la dispozitie diferite variante cromatice, precum si texturi si tehnici de imbinare. Toate realizate din lemn natural la standarde inalte de calitate. 

Alege dintr-o gama variata de modele parchet gri

Parchetul din lemn masiv duce la perfectiune decorurile unei camere. Pentru locuintele cu design contemporan, Vicla a lansat gama de produse Messier. Acestea aduc aminte de aspectul natural al stancilor, creand aspecte intense de culoare si textura.

Modelele create pentru colectia Messier sunt bazate pe culoarea gri:

  • Orion, Aries, Laguna sau Nebulosa sunt variante cromatice reci, in care griul domina jocul de texturi si umbre.
  • Pegaso, Omega , Lyra, Andromeda, Virgo, Octans, Volans si Phoenix reprezinta jocul cromatic al culorii gri cu textura si culoarea naturala a lemnului.

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020