parchet gri
parchet gri

La Vicla găsești parchet in nuante de gri avand un cel mai bun raport calitate-prêt.

Parchetul din lemn masiv nu trebuie neapărat să fie o povară financiară. Parchet gri din lemn cu preț rezonabil poți găsi la sediul nostru din Strada Avram Iancu Nr. 134, Agnita, Județul Sibiu sau in Showroom-urile din București, Brașov si Timișoara. În plus, dacă ai nevoie de sfaturi și ajutor, echipa noastră de consultanți îți stă la dispoziție.

Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook.

Completează designul contemporan al locuinței cu parchet in nuante de gri

COLECTIILE VICLA

O locuință cu aspect contemporan este caracterizată de culori simple sau non-culori, precum și de aspectul minimalist. Această simplitate a cromaticii și a culorilor este căutată foarte mult de către tineri.

Dacă vrei să desăvârșești o locuință minimalist, poți decora camerele cu parchet din lemn gri de la Vicla. Ai la dispoziție diferite variante cromatice, precum și texturi și tehnici de îmbinare. Toate realizate din lemn natural la standarde înalte de calitate. 

Alege dintr-o gamă variată de modele parchet in nuante de gri

Parchetul din lemn masiv duce la perfecțiune decorurile unei camere. Pentru locuințele cu design contemporan, Vicla a lansat gama de produse Messier. Acestea aduc aminte de aspectul natural al stâncilor, creând aspecte intense de culoare și textură.

Modelele create pentru colecția Messier sunt bazate pe culoarea gri:

  • Orion, Aries, Laguna sau Nebulosa sunt variante cromatice reci, în care griul domină jocul de texturi și umbre.
  • Pegaso, Omega , Lyra, Andromeda, Virgo, Octans, Volans și Phoenix reprezintă jocul cromatic al culorii gri cu textura și culoarea naturală a lemnului.

Un parchet gri de lemn nu trebuie să reprezinte doar o culoare neutră în cameră. Dimpotrivă, acesta poate balansa sau poate domoli alte jocuri de culori, create de culoarea tencuielii în combinație cu mobila sau cu alte decorațiuni aflate pe pereți. Datorită neutralității sale, griul poate juca rolul de mediator între două elemente de design sau poate fi chiar un refugiu. Astfel, într-o cameră încărcată cromatic, poţi alege cu încredere oricând această culoare pentru parchet. 

MOSTENIRE SI RAFINAMENT

Descopera catalogul Vicla Parquet 2020