parchet de lemn stratificat pentru incalzirea in pardoseala

Cum aleg un parchet de lemn stratificat pentru incalzirea in pardoseala?

Podeaua din lemn poate fi așezată acum într-o liniște deplină pe pardoselile încălzite. Este suficient ca alegerea produsului, precum și o evaluare estetică, să fie ghidate de criterii corecte de raționalitate tehnică. Parchetul ideal în aplicații de acest tip trebuie să posede de fapt două cerințe unite.

În primul rând: stabilitate dimensională ridicată pentru a răspunde la cele mai mari solicitări climatice. 

În al doilea rând: rezistență termică redusă pentru a asigura cea mai bună eficiență energetică și, prin urmare, pentru a reduce consumul. Stabilitatea este foarte influențată de tipul de construcție.

În ceea ce privește deformarea parchetului, nu există nicio îndoială: un parchet cu tehnologie multistrat este întotdeauna superior unui produs tradițional. Iar printre pardoselile multistrat, pardoselile cu suport cu frunze late (cu o textură mai fină și mai compactă, cum ar fi mesteacănul) sunt preferate față de conifere (cu o textură largă, cum ar fi pinul, de exemplu), deoarece sunt mai eficiente în ceea ce privește transmitanța termică. Un parametru care se îmbunătățește și mai mult dacă suportul de înaltă rezistență este, de asemenea, capabil să garanteze stabilitate maximă în grosimea minimă.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Ne puteti urmari si pe Facebook sau Instagram!

parchet de lemn stratificat pentru incalzirea in pardoseala
parchet de lemn stratificat pentru incalzirea in pardoseala

Similar Posts